Lentilele de noapte corectează vederea în timp ce dormi

Noaptea le porți, ziua le scoți. Nimic nu poate fi mai simplu! Bucură-te de vedere clară în timpul zilei, fără ochelari de vedere sau lentile de contact. Aceasta procedură este cunoscută și sub numele de Orto-k/ Ortokeratologie. Experimentează libertatea supremă!

Începe astăzi dacă...

        •    Nu vrei să porți ochelari sau lentile de contact pe parcursul zilei
        •    Dorești libertate în activitățile zilnice
        •    Ai ochi sensibili sau uscați și vrei să le odihnești pe parcursul zilei
        •    Cauti o alternativă sigură și reversibilă la tratamentul cu laser

Soluțiile noastre în materie de lentile de contact

Întrebări frecvente

Lentilele de noapte sunt special adaptate pentru ochii tăi. Aceste lentile își fac efectul în timpul nopții, când tu dormi. Forma lentilelor de noapte aplatizează ușor partea frontală a corneei, corectând astfel defectul ocular. Astfel, obții o vedere clară în timpul zilei, fără ochelari sau lentile. Acest proces este cunoscut și sub denumirea de ortokeratologie sau orto-k. Poți să-l compari un aparat dentar pentru ochi. În timpul zilei, ochii tăi se odihnesc complet. Această metodă este ideală pentru persoanele active sau cele cu ochi uscați.

Lentilele de noapte DreamLite® sunt potrivite pentru persoanele cu miopie, adică pentru cei care au o dioptrie minusculă. DreamLite acoperă o gamă între -0,75 dioptrii și -5,00 dioptrii. În plus, un cilindru poate fi corectat până la -2,50. Folosești o dioptrie de adiție pentru citit? Atunci DreamLite® Zoom este soluția, oferind o adiție de până la +1,50 dioptrii. O vedere clară întreaga zi, la toate distanțele. Sfat: Întotdeauna cere lentilele originale DreamLite®, recunoscute după logo-ul DreamLite®!

Copiii pot purta lentile începând cu vârsta de 8 ani. Înainte ca un copil să poată începe să poarte lentile, specialistul în îngrijirea ochilor explică ce înseamnă să poarte lentile și responsabilitățile implicate pentru copil, cum ar fi igiena. (1) Referință: Charm, J & Cho, P, 2013, High Myopia-Partial Reduction Ortho-k: A 2 year randomized study, Optometry and Vision Science, Vol 90, No 6 P530-539.